יובש בנרתיק

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

04/01/2006 | 08:21 | מאת: טקילית

איני מקבלת מחזור מזה 5 שנים. אני בת 53. אין ביכולתי לקחת הורמונים (בכל צורה) עקב בעיה רפואית. קיבלתי מרופא הנשים שלי (לצורך יחסי מין) PLAY של דורקס שלא עזרה ואח"כ משחה סיליקונית שעוזרת קצת אך לא לגמרי והכאבים בזמן קיום יחסים עדין קיימים אי כי בצורה קלה יותר אך עדין מתמשכת. מה עושים עכשיו? בתודה מראש על כל עצה שהיא

טקילית שלום ותודה על שאלתך. את זקוקה לבדיקה ויעוץ פרטני. ניתן לשקול, אולי, טיפול הורמונלי מקומי לנרתיק. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי