הריון

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

23/12/2002 | 15:27 | מאת: גילה

אני בת 45 ועדיין מקבלת את הווסת באופן סדיר. אולי המחזורים התארכו מעט והדימום התקצר. כלומר אם פעם המחזור היה נמשך 22 יום והדימום 5 ימים כיום המחזור הוא בן 28 יום והדימום 3 ימים. בבדיקת פרופיל הורמונלי התגלה כי האסטרוגן בגבול התחתון ואילו f.s.h בעלייה. עוד כדאי לציין כי ילדתי את ילדי האחרון בגיל ארבעים. האם הגעתי לגיל שאני יכולה לקיים יחסים בלי חשש מכניסה להריון?

24/12/2002 | 07:41 | מאת: ד"ר משה זלוצובר

גילה שלום ותודה על שאלתך. הסיכוי להריון ספונטני אצלך נמוך אולם אינו אפסי. רק בהעלמות הוסת לחלוטין אין אפשרות להרות. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי