דימום

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

29/12/2005 | 19:37 | מאת: טובי

אני מטופלת בהורמון טבעי אלטרנה כשלושה חודשים, לאחר שהמחזור החודשי פסק (כתשעה חודשים) ובשל גלי חום שהרגשתי. אכן, גלי החום פסקו והרגשתי השתפרה מאוד. החודש קיבלתי מחזור אך הדימום נמשך כבר היום התשיעי מלווה בקרישי דם, האם התופעה טבעית לאחר הפסקה ממושכת של חוסר במחזור חודשי?

טובי שלום ותודה על שאלתך. את נמצאת ככל הנראה בטרום גיל מעבר והוסת עשוי עדיין להופיע מידי פעם, לכן גם נעלמו גלי החום. את צריכה בדיקה גינקולוגית לפני המלצה טיפולית. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי