כעסים על כל שטות האם גם זה הגיל?

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

27/12/2005 | 00:40 | מאת: פינגווינה

שלום, האם כעסים בכל הזדמנות, על כל דבר ובטורים גבוהים כאילו העולם בנוי שחור - מכעיס, לבן - יפה, האם הם נקשרים לגיל המעבר? האם זה קשור אולי להפרעת קשב שיש לי (ללא ההיפריות)? האם, אם אבקש מינון נמוך של אנטי דפרסנטים אראה את בעלי באופן יפה יותר ואכעס פחות על דברים שחשבתי שכבר התרגלתי אליהם? האם זו הסביבה שמרגיזה אותי או שזהו האופן בו אני רואה אותה? משהו קרה לשמחת החיים שלי. הכל כל כך מלומד, שקול, רציני, דעתני. הלכתי קצת לאיבוד. תכוונו אותי? בבקשה ?

פינגווינה שלום ותודה על שאלתך. אני חושב שאת צריכה בדיקה מסודרת. יתכן ומדובר בתסמיני גיל מעבר אולם כדאי לבדוק אותך לפני החלטה או המלצה טיפולית. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי