האם זה גיל המעבר?

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

25/12/2005 | 20:36 | מאת: אנה

שלום, אני בחורה בת 40. המחזור שלי סדיר אולם בשנתיים האחרונות התופעות הנפשיות הקשורות בו החמירו. בחודשים האחרונים, מלווה המחזור, אם שבוע לפני ואם לקראת סופו, במספר ימים של כאב ראש חזק ובחילות נוראיות. האם התופעה קשורה לגיל המעבר? איזה בדיקות ניתן לבצע כדי לבדוק זאת? בתודה אנה

אנה שלום ותודה על שאלתך. נראה לי ע"ס הסיפור שמדובר בתסמונת קדם וסתית ולא בגיל מעבר. פני לבדיקת רופא נשים. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי