ירידת הורמונים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

22/12/2005 | 07:29 | מאת: חנן

אני בן 55 בתקופה האחרונה לפעמים לאחר כ-10 דקות התעלסות עם אשתי אני חש ירידה בחשק המיני. האם רמת ההורמונים בגוף עשויה להשתנות לאחר מספר דקות? ברצוני להדגיש שבתחילה יש לי חשק רב וכאמור לאחר מספר דקות זה משתנה. האם כדאי להיבדק?

חנן שלום ותודה על שאלתך. כדאי להיבדק- אין בעיקרון ירידה כה מהירה ברמות ההורמונים ויש לחשוב על סיבות אחרות, לאו דוקא גופניות. רפואה שלמה דר' זלוצובר

22/12/2005 | 14:37 | מאת: חנן

תודה על תשובתך המהירה. ענית לי שירידת הורמונים אינה יכולה להיות כה מהירה. האם בעצם עשויה להיות ירידת הורמונים או שרמתם קבועה במשך זמן ממושך.? בתודה

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי