וסת מוגבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

20/12/2005 | 22:42 | מאת: מירה

שלום רב, אני בת 47. אף פעם לא סבלתי מוסת מוגבר או כואב. בחצי שנה האחרונה הוסת מוגבר יותר מבעבר. אך לא ברמות שאני מרגישה שאני מאבדת יותר מדי דם.(ביחס לנשים אחרות זה עדיין לא הרבה, אך ביחס לעצמי זה יותר ממה שהיה) שאלתי היא האם זו תופעה רגילה של גיל המעבר? איך אדע מתי הכמות מצביעה על איזה שהיא בעיה? בתודה מירה

מירה שלום ותודה על שאלתך. אין ככל הנראה בעיה אולם כדאי להיבדק ע"י רופא נשים. רפואה שלמה דר זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי