תחושת אי נעימות בפוט

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

19/12/2005 | 08:27 | מאת: eti558

דודה שלי בת 48 מזה כשנתיים הפסיקה לקבל את המחזור החודשי ומאז מרגישה תחושת אי נוחות וצריבה בפוט לאחר ברורים רבים לא נמצא דבר אפילו נבדקה במרפאות מחלות מין היא טופלה לא פעם בנרות משחות וכדורים שעזרו לתקופה קצרה אשמח לדעת על מה הדבר מעיד בתודה מראש

eti558 שלום ותודה על שאלתך. ברור שללא בדיקה גינקולוגית לא ניתן לענות אולם, ככל הנראה, התלונות נובעות מיובש בנרתיק על רקע הירידה ברמות אסטרוגן בגיל המעבר. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי