יובש בגיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

18/12/2005 | 04:34 | מאת: שולי

סיימתי את הטיפול באקטיבל לפני חצי שנה , לאחר שש שנים ולא חזרו לי גלי החום מלבד יובש נוראי בנרתיק , הרופא רשם לי וגיפם , האם זה מומלץ או לחזור לטיפול באקטיבל ?

שולי שלום ותודה על שאלתך. איני אוהב לחלק "ציונים" להמלצות של אחרים אולם ההמלצה הגיונית מאד. רפואה שלמה דר זלוצובר

31/12/2005 | 22:17 | מאת: מימי יוספי

אני בת 55 סובלת מיובש וצריבות בנרתיק וגירויים מעין פטריוות שהולכות וחוזרות. מאוד קשה לי ביחסי המין אודה לכם מאוד להציע לי פיתרון כיצד ניתן להתגבר על הבעייה בתודה ובברכה מימי

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי