גלולות סרזט

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

17/12/2005 | 15:17 | מאת: עירית

שלום אני נוטלת גלולות סרזט (לא מניקה ולא בהריון) עקב תרופות אחרות שאני נוטלת ולכן אלו המתאימות לי. ברצוני לדעת לאחר איזו תקופה אפשר להתחיל לקיים יחסי מין ללא אמצעי מניעה נוסף- האם שבועיים לאחר התחלת הנטלה ניתן לקיים יחסים ללא אמצעי מניעה אחר? האם זה בטוח? תודה

עירית שלום ותודה על שאלתך. בעיקרון, לאחר שבועיים את בסה"כ מוגנת מהריון לא רצוי, אם התחלת את הגלולות ביום הראשון לוסת. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי