האם זה יכול להיות גיל המעבר?

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

14/12/2005 | 21:13 | מאת: אישה

אני בת 43. לאחרונה אני נוטה להעלב יותר בקלות - כל דבר גורם לי לדמעות, ישנה פחות טוב, ואין לי חשק כללי לעשייה. אנרגיה מאוד נמוכה. האם יכול להיות שאלו תסמינים של גיל המעבר או שאני סתם בדיכאון ?

אישה שלום ותודה על שאלתך. יתכן ומדובר בתסמיני גיל מעבר אולם רק בדיקה פרטנית יכולה לאשר זאת. רפואה שלמה דר' זלוצובר

17/12/2005 | 00:36 | מאת: לאישה

היי ! אני בגילך עם אותה בעיה ,תארת בדיוק את מצבי .אצלי בנוסף המחזור מאחר כבר חודש וחצי ,ויש לי גלי חום וקור ,חוסר חשק להמון דברים שהייתי עושה והיום אם אני עושה זה ממש בלי חשק בכלל, מקווה שנרגיש טוב והאנרגיות יחזרו שבת שלום

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי