אקטיוול

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

10/12/2005 | 14:28 | מאת: נדה

דר. שלום! מקבלת מזה ארבעה חודשים אקטיוול, שגרם לירידה משמעותית בהתקפי המיגרנות לתדירותן ולעוצמתם וזו העובדה שחרף הדימומים התכופים , עשרה ימי דימום וויסתי חזק ושבוע הפוגה....וכך הלאה במשל ארבעה חודשים, כל חודש הרופא וגם אני קיווינו שיחלפו תופעות הדימום וההכאבים.... לאחר שנים ארוכות של מיגרנות שמחתי על העובדה שמשהו יכול להקל עלי כי ניסינו את כל התרופות למיגרנות. שאלתי היא דר. האם יש תחליף לאקטיוול עם אותו מינון נמוך שיוכל לסייע לי עם המירנות ויפסיק את הדימום מצפה לתשובתך- שבת שלום

10/12/2005 | 22:10 | מאת: רונית

תמשיכי עם האקטיבל לא תצטערי. הטיפול שינה לי את החיים ואני מאושרת!!! בהצלחה

נדה שלום ותודה על שאלתך. ניתן לנסות ולשנות את הטיפול אם אינו עונה על כל צרכייך אולם ברור שלשם כך דרושה בדיקה מסודרת שלך. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי