ליויאל בלי רחם

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

10/12/2005 | 03:31 | מאת: מיקי

אני בת 49 ולפני 3 שנים עברתי כריתת רחם ושחלות.כמובן שהתפרצו בי מהר מאוד תסמיני גיל המעבר אך בנוסף לכך גם הדימוי העצמי ירד .טופלתי עד כה באסטרוגן בלבד אך אני עדין סובלת מחוסר חשק מיני.רופא הנשים שלי אמר שליויאל עשוי לשפר מאוד את המצב ושיותר מחמישים אחוז מדוחות על שיפור החשק.אני רגילה להיות אישה מאוד מטופחת ומודעת לצורתי ושלוש השנים האחרונות היו מבחינתי איומות מבחינת המסוגלות שלי לקיים יחסי מין אך זהו חלק שאני לא מוכנה לוותר עליו במערכת הזוגית שלי.מה אתה יכול להמליץ לי בקשר לטיפול?

מיקי שלום ותודה על שאלתך. האופציה שרופאך הציע לך נשמעת הגיונית מאד. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי