הפרעות בגיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

07/12/2005 | 17:43 | מאת: רותי

אני בת 52 לפני 4שנים התחילו לי תופעות גיל המעבר . כמו הזעות יתר . הרופא נתן לי כדורים בשם אקטיבל כדור אחד ביום לקחתי את הכדור כ 3 שנים והכל בסדר המחזור החודשי הפסיק להופיע והיתי חופשיה ומאושרת עד שליפני חודש הופיע לי סימן של כאילו לפני מחזור החודשי . כלומר החזה התנפח כאבים בפטמות ובמצב רגיל אחרי כשבועים היה מופיע המחזור אבל עכשו אין לי מחזור כבר שנתים לערך אבל הופיע לי כתמים של דם כאילו התחלת מחזור מישהו מכיר את התופעה ?או הרופא של הפורום יוכל לענות לי ? מה זה הדבר הזה ? אשמח לקבל תשובה רותי

רותי שלום ותודה על שאלתך. את צריכה בדיקה גינקולוגית מסודרת, כולל אולטראסאונד נרתיקי ולפי הממצאים להחליט להמשך. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי