לא להתעצבן בנות

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

02/12/2005 | 16:57 | מאת: סתם אחת

תהינה בטוחות שהד"ר לא נכנס כי יש לו סיבה טובה. כבר כמה שנים כל את "דוקטורוס" נמצא אצלי במועדפים, ותמיד התפעלתי מהפורום של ד"ר זלצובר. תמיד הוא עונה יפה ובסבלנות. ובד"כ הוא במהירות שיא. אם תדפדפו בפורומים אחרים תשימו לב מיד להבדל. אני בטוחה שלד"ר הנכבד והיקר יש סיבה מדוע הוא אינו עונה. כמובן שהנהלת הפורומים הייתה יכולה לעשות יותר, ולשים לב שהוא אינו עונה ולתת לנו תשובות או ע"י מישהו אחר, הוא פשוט להודיע מתי הוא כן יהיה. אבל אני לא מצפה מהם. כל פורום נראה בדיוק כמו שנראה הרופא שמנהל אותו. (בעבר היה בדוקטורוס פורום של אחד ד"ר ז'ז' בינסקי - או שם דומה אחר - והוא חודשים לא היה נכנס ואף אחד לא היה עושה עם זה כלום. ד"ר זלצובר כבר שנים עונה ועונה בצורה מעוררת כבוד. אני מאחלת לד"ר הרבה בריאות ומקווה שהכל תקין במשפחתו. ולכן בנות אנא העזרו בסבלנות ובלי היסטריה.

04/12/2005 | 08:36 | מאת: צוות האתר
אין ספק שלהיכנס כל יום ל130+ פורומים, לנזוף ברופא אם הוא לא עונה בשנייה שיש שאלה, וגם לדאוג שכל הרופאים (שעושים עבודתם בהתנדבות ובמסירות ללא שכר) יתנהגו באופן שישביע את רצון כולם - זה קל ופשוט אבל גם אנחנו וגם הרופאים רק בני אדם, ואנחנו משתדלים לתת לכולכם את השירות הטוב ביותר, ואת המענה המהיר והמקצועי ביותר, לא תמיד הכל בשליטתנו... שיהיה לכולכם יום טוב, ורק בריאות צוות דוקטורס

לסתם אחת שלום ותודה על האמון והפירגון. היתה בעיה וכרגע הכל בסדר. תודה שוב דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי