בדיקות הורמונים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

28/11/2005 | 20:51 | מאת: lili

בת 51 מחזור נפסק לפני חודשיים עד אז לא סדיר שנה אחרונה דימומים כבדים בדיקות כדלקמן fsh 10 estradiol e2 655 prolftin 155 lh 9.9 האם לתקופת גיל המעבר לא לוקחת עדיין הורמונים פיריטין נמוך מאד 10 למרות שלוקחת כדור ליום אקטיפירין ברזל וחומצה פולית המוגלובין 12.5 כולסטרול קצת גבוה 235 טריגיליצרידים גבוה 212 נורמיטין 25 מג ליום תודה להתייחסותך

לילי שלום ותודה על שאלתך. יש לבדוק אותך, כולל ביצוע אולטראסאונד נרתיקי, לפני כל החלטה טיפולית. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי