הרמונים...

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

09/11/2005 | 15:07 | מאת: שירין

שלום לדר' זלוצובר אני סובלת, במלוא מובן המילה, מגלי חום קשים, הזעות לילה ויום( בנוסף לירידה בחשק...). ניסיתי ליוויאל, והוא עזר במידה מועטה. לאחר שלא היתה הקלה, החליט הרופא על מתן הורמון-אקטיבל. למרות הסבל, עדיין לא התחלתי לקחת בגלל ההזהרות שבדף ההתוויות. יש לי רחם שרירני, ויש לי נטיה לכאבי ראש חזקים (ברור שהרופא יודע על כך...). האם לקחת או לא, את ההורמון?! תודה על תשומת הלב

שירין שלום ותודה על שאלתך. את צריכה הערכה אישית במקרה כזה. אני מסכים שההחלטה על טיפול הורמונלי צריכה לבוא לאחר שיקול דעת. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי