טיפול בליויאל-

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

04/11/2005 | 11:43 | מאת: דלית

אני בת 67, בעבר לקחתי פרימריל. עכשיו לאחר המחקר הומלץ לי על ליויאל. השאלה שלי האם הוא יותר חזק מפרימריל? לאחרונה עלה לחץ דמי, האם הוא יכול לגרום לעליה בלחץ הדם? על מה עוד כדאי לשים לב בשלוקחים ליויאל? אבקש תשובה מפורטת. תודה דלית

דלית שלום ותודה על שאלתך. ליויאל יכול להעלות לחץ דם. אין מושג כזה חזק או חלש ולכל תרופה יש את האספקטים המיוחדים שלה ולכן אנו ממליצים היום על התאמה אישית של הטיפול. יש כמובן להתיעץ עם הרופא על הטיפול ולהיבדק באופן סדיר. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי