שימוש באויסטה וב-מיאקלציק

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

03/11/2005 | 21:59 | מאת: אסתר מרקוביץ

ערב טוב, קראתי את המאמר --_גיל הזהב__ על אוסטאוזפוריס ועל התרופה פורטיאו מאחר ואני לוקחת אויסטה ובגלל שחל הרעה במצבי, הרופא המליץ על מיאקלציק דרך האף (אני סובלת מאד עם הקיבה). האם התרופה החדשה שאתם ממליצים טובה ויעלה יותר? גם את המיאקלציק אני קונה כל 14 יום מכספי כי זאת לא תרופה בסל. אודה לכם על התשובה.

אסתר שלום ותודה על שאלתך. לא ניתן לענות ללא בדיקה שלך וללא תוצאות של בדיקת דם וצפיפות. פני לבדיקה פרטנית. רפואה שלמה דר' זלוצובר

05/11/2005 | 16:36 | מאת: אסתר מרקוביץ

שלום רב, תודה על התשובה המהירה,ברצוני לבקש עזרה, היכן אפשר לבצע את הבדיקה הפרטנית שכתבת לי עליה, אני חברה בקופת חולים וכן יש לי ביטוח משלים, תודה על העזרה אסתר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי