טסטוסטרון-עזרה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

29/10/2005 | 15:40 | מאת: איתי

היי, אני בן 25 ובבדיקות דם נמצא שהטסטוסטרון שלי הוא 16 שזה אומר ממש בינוני ואני רק בן 25, כמו כן, היו לי קצת נטיות ב10 שנים אחרונות לדיכאון, לאחרונה שמעתי על תכשיר שנקרא "אנדרו ג'ל" - שזה תכשיר למריחה על הגוף כדי שהרמות טסטוסטרון בגוף יהיו גבוהות, 1.האם זה יחסית בטוח לי לשימוש בגלל כל היתרונות? 2.והאם צריך מרשם רופא? 3.איפה אני יכול לקנות את התכשיר מבלי שאצטרך מרשם רופא? כמה זה עולה? ולכמה זמן זה מחזיק? תודה איתי

איתי שלום ותודה על שאלתך. הבדיקות שלך תקינות ואינך זקוק לטיפול!! רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי