נשיות

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

21/10/2005 | 11:29 | מאת: לפידות

תודה רבה על תגובתך ותשובתך. ובכל זאת האם אין הורמון גברי שיוכל לשנות את תנועות הגוף או את קול הדיבור ? מדוע יש גברים גבריים יותר וגברים גבריים פחות ?? מה לי בעצם חסר ? אין כאן קושי התנהגותי או פסיכולוגי. אני מקבל במשך שנים תגובות מהסביבה. הסביבה רואה את תנועות הגוף ושומעת את הקול . זה יוצא דופן. ובכל זאת אין מה לעשות ? אני רוצה לציין שהדבר מפריע לע ופוגע כמובן בביטחון העצמי. תודה

לפידות שלום ותודה על שאלתך. התשובה כנראה שלילית אולם עליך כדאי לפנות להערכה אנדוקרינית- אולי בכל זאת ימצא משהוא לא תקין. רפואה שלמה וחג שמח דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי