פטריה וגינלית

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

18/10/2005 | 07:37 | מאת: קצלה

אני בת 52 סובלת מזה מספר חודשים מפיטריה וגינלית. פניתי כבר לשני רופאים בקופת החולים וקיבלתי טיפול דומה אשר לצערי עזר למספר ימים והתופעה חוזרת. מה הסיבות לפטריה ? האם אין דרך לחסלה ??? בברכה

קצלה שלום ותודה על שאלתך. יש לודא קודם, ע"ס בדיקה, שאכן מדובר בפטריה ולאחר מכן להתאים את הטיפול ביכול להיחות ממושך. רפואה שלמה דר' זלוצובר

קצלה שלום ותודה על שאלתך. יש לודא קודם, ע"ס בדיקה, שאכן מדובר בפטריה ולאחר מכן להתאים את הטיפול שיכול להיות ממושך. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי