גלולות מרסילון

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

17/10/2005 | 02:12 | מאת: דנית

שלום, אני לוקחת כבר שלושה חודשים גלולות יסמין, והתופעת לוואי היחידה שהן גרמו לי הייתה נפיחות גדולה בחזה. לכן התייעצתי עם הגניקולוג ולקחתי מרשם ל 'מרסילון'. רציתי רק לדעת על כל התופעות לוואי שלה.

דנית שלום ותודה על שאלתך. בה"כ תופעות הלואי העקרוניות של הגלולות השונות דומות, אם כי יש הבדלים קטנים ביניהן לפי סוגי הפרוגסטרון השונים והמינונים השונים. לאחר מתן גלולה ראשונית, ניתן להחליף באם יש צורך ע"ס תופעות הלואי השונות. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי