השפעת הורמונים על ורידים ברגליים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

12/10/2005 | 13:09 | מאת: ליאורה

דר' שלום רב. ברצוני לדעת אם טיפול הורמונלי חלופי בקליאוגסט במשך כחמש שנים (רק בתקופת הקיץ) הוא הגורם לריבוי הוורידים ברגליים. תודה ושנה טובה.

12/10/2005 | 13:22 | מאת: ליאורה

דר' שלום רב בהמשך לשאלתי הקודמת אשמח אם תשיב לי מה ההשפעה של הורמונים חלופיים על נשירת שיער בשאלתי הקודמת שכחתי לציין כי גילי הוא 54. תודה מראש וחג שמח.

ליאורה שלום ותודה על שאלתך. התשובה כאן אינה חד משמעית. לרוב הטיפול ההורמונלי החילופי אינו גורם לנשירת שיער. רפואה שלמה דר' זלוצובר

ליאורה שלום ותודה על שאלתך. לא סביר ולרוב הסיבות הן אחרות. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי