מחזור לא סדיר בגיל 51

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

11/10/2005 | 23:39 | מאת: יאירה

האם מוכרת תופעה של מחזור תכוף יותר, פעם בשבועיים מדי פעם ופעם בששה שבועות בפעם אחרת בגיל הזה?

12/10/2005 | 12:23 | מאת: א

שלום, אינני רופאה, אך על סמך נסיון אישי - המחזורים אכן יכולים "להשתגע", מתקצרים ו/או מתארכים וזה יכול לקחת לא מעט זמן עד שזה ייפסק לגמרי. בכל מקרה, חשוב להיבדק אצל גינקולוג על מנת לשלול בעיות אחרות., ולהיות במעקב צפוף יותר מאשר קודם, על פי המלצותיו.

יאירה שלום ותודה על שאלתך. בחלט, המחזורים הראשונים של האישה, כמו גם האחרונים, אינם סדירים בד"כ. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי