מיתוס - גלי חום

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

07/10/2005 | 07:02 | מאת: יערה

לד"ר שנה טובה יש לי שאלה מטרידה, נאמר לי שגלי חום שמופיעים בגיל המעבר קלים או קשים, הם לכל החיים!!!! תסמיני גיל המעבר לא עוברים? למה זה נקרא גיל מעבר? היכן אפשר למצוא חומר מדעי בנושא בברכה ותודה

11/10/2005 | 13:23 | מאת: חיפאית

יערה, אני לא רופאה, אבל שמעתי מפי כמה רופאים: יש אחוז קטן של נשים שאצלן גלי החום אמנם נמשכים לכל החיים. אבל אצל הרוב זה לא כך - יש אחוז קטן של כאלו שלא סובלות בכלל מגלי חום , ואצל רובן זה נמשך כמה חודשים עד כמה שנים. גמר חתימה טובה

ליערה ולחיפאית שלום. אני מסכים לחלוטין עם החיפאית (איך לא?). ברובן המכריע של הנשים גלי החום נעלמים או נחלשים עם הזמן אף ללא טיפול. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי