ד"ר ,תוכל לפרט מה הסכנה שבהורמונים חלופיים???

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

25/09/2005 | 21:05 | מאת: אן

כתבתי וציינתי שאני במנאופאזה מוקדמת,36 ,זה נקבע כבר ע"י פרופיל הורמונלי שביצעתי אני סובלת אומנם מתופעות הלוואי של זה מזה 4 שנים ,גלי חום,טשטוש,מצבי רוח,וכמו שציינתי הפסיק לי המחזור לפני שנה וחצי,ולא לקחתי כלום מאז, הורמונים חלופיים באמת שומרים עלינו ??ומה לגבי הסכנה שבלקיחתם מבחינת סרטן?? נכון אני אומנם צעירה אבל מה עושים??? רוצה ווסת ורוצה להרגיש נורמלי אבל מה עם הסכנות ותופעות הלוואי של הההורמונים שאפילו רופאת משפחה מזהירה מכך????

אן שלום ותודה על שאלתך. בגילך הסכנה לסרטן עקב הטיפול נמוכה מאד וככל הנראה, בשיקול כולל, היתרונות עולים על החסרונות. קצרה היריעה כאן מסיכום כולל על טיפול הורמונלי בגילך. עלייך לפנות ליעוץ אצל רופא המתמחה בתחום. רפואה שלמה דר' זלוצובר

27/09/2005 | 08:29 | מאת: שיר

gfhgf

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי