טיפול הורמונלי חלופי

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

22/09/2005 | 23:29 | מאת: דורית

שלום אני בחורה בת 29 הייתי אצל רופאת נשים ועל פי בדיקות דם שלי היא נתנה לי טיפול בגלולות בשם אסטרופם במינון 2 מ"ג (הסיבה היא מנופאזה) ולמה אני פונה אליך כי פשוט לא הוסבר לי על התופעות של התרופה הזו כי פשוט קראתי את העלון המצורף וראיתי הרבה אזהרות ועוד שאלה האם התקופת הטיפול באסרופם מותר לעשן למרות שזה לא מומלץ בתודה דורית

דורית שלום ותודה על שאלתך. איני משוכנע שזאת האופציה המיטבית לגילך ומצבך- שאיני מכיר אותו אולם ללא בדיקה מסודרת שלך, לא ניתן לענות. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי