גיל המעבר מופנה לפרופסור שטרנפלד או אחר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

22/09/2005 | 21:43 | מאת: זהבה

אני סובלת מתופעות קשות של גיל המעבר בהמלצת רופאת המשפחה קיבלתי ציפרלקס הרופאה מתנגדת להורמונים . האם יש חלופות אחרות (כגון צמחי מרפא) תודה זהבה

זהבה שלום ותודה על שאלתך. לא ברור לי מדוע הרופאה מתנגדת להורמונים אולם ציפרלקס הינה אופציה טובה. באם התסמינים קשים מאד, טיפול הורמונלי חילופי הוא האופציה המיטבית. רפואה שלמה דר' זלוצובר

06/11/2005 | 20:05 | מאת: שרה

מה זה אומר :"תופעות קשות של גיל המעבר" איזה תופעות???

06/02/2011 | 22:47 | מאת: מיקה

הרופאה צודקת ההורמונים רק לכמה ימים עשולי רע הציפרלקס עדיף תני ברופאה שלך אמון

06/02/2011 | 22:47 | מאת: מיקה

הרופאה צודקת ההורמונים רק לכמה ימים עשולי רע הציפרלקס עדיף תני ברופאה שלך אמון

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי