צריבה בשתן

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

21/09/2005 | 15:39 | מאת: maya

אני בת 51, חודשיים ללא ווסת (עד אז תקין) , סובלת מצריבה מתמשכת במתן שתן. בדיקות שתן כללית ותרבית תקינות, רופא נשים אחד אמר שיש לי קצת צניחת רחם ואולי זאת הסיבה. רופא נשים אחר נתן לי הורמונים וכדור ניסטטין 500.000 (אך לא הסביר כמה זמן לקחת ניסטטין) בנתיים התחלתי הורמונים וניסטטין 10 ימים ואין שום שיפור בצריבה בשתן. שאלותי: 1.כמה זמן צריך (מקובל?) לקחת ניסטטין בדרל כלל? 2.האם צניחת רחם יכולה לגרום לצריבה? 3.האם אובדה שאני שוטפת נרתיק עם זרם מיים של דוש יכולה להסביר צריבה? תודה

מיה שלום ותודה על שאלתך. לא ניתן לענות ללא בדיקה שלך- יתכן אפילו שתצטרכי בדיקה אורולוגית. צניחת רחם עשויה לגרום לצריבה בנרתיק. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי