U.S טירואיד

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

18/09/2005 | 11:09 | מאת: סנדרה

שלום , אני בת 30 סובלת מתת פעילות של בלוטת התריס , האם תשובה של TSH -6.8 נחשב מאוזן אני נוטלת כדור של 50 מיליגרם אלטרוקסין . אבקש הסבר לאולטראסאונד שעשיתי =שתי אונות של בלוטת התריס בגבול העליון של הנורמה , מבנה בלתי הומוגני מגורגר עם גבולות לובולריים ופסים היפראקוגניים בתוכם .אין לראות תהליך ציסטי או סולידי ודאי מה זה אומר ....

סנדרה שלום ותודה על שאלתך. את לא לגמרי מאוזנת בתפקודי התריס וכדאי להתיעץ עם הרופא המטפל. האולטרא סאונד אינו פתולוגי אולם יש לשאול את הרופאה המטפל מכיון שמדובר בתמונה קלינית כוללת שרק לפיה ניתן להסביר את כל הממצאים. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי