תרופת האנטי אייגינג ויטלין

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

15/09/2005 | 20:46 | מאת: רוני

שלום רב, אני הייתי מעוניינת לברר לגבי התרופה ויטלין, אשמח לקבל עליה את חוות דעתכם. באיזה גיל רצוי להתחיל לקחת את התרופה, האם לחולי מחלות כרוניות עלולות להופיע תופעות לוואי לאחר לקיחתה, כמה זמן משווקת בארץ והאם אכן נראה שיפור לאחר נטילתה? תודה רבה והמשך ערב נעים, בברכה רוני

רוני שלום ותודה על שאלתך. איני מכיר את התרופה ולא מצאתי אותה גם בספר תרופות המאושרות בארץ. רפואה שלמה דר' זלוצובר

18/09/2005 | 20:43 | מאת: רוני

ד"ר משה זלוצובר שלום רב, תודה על ההתייחסות המהירה! בבדיקה שערכתי אכן מדובר בתוסף מזון ולא תרופה, אשר קיבל אישור במשרד הבריאות בארה"ב ובארץ. אשמח על התייחסות נוספת, בברכה, רוני.

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי