האם אכן בלות?

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

12/09/2005 | 22:50 | מאת: שרון

שלום ותודה מראש אני בת 39 מניקה - הלידה לפני כשמונה חודשים- עד כה מחזור סדיר - וסת ראשונה אחרי הלידה הופיעה לפני כארבעה חודשים ומאז סדיר. כרגע איחור של כשבועיים - שללתי אפשרות של הריון בבדיקה ביתית. האם נשמע כמו תחילת גיל המעבר? האם פוריות גבוהה לאורך השנים יכולה להסתיים בבת אחת בגיל צעיר כזה? האם ניתן לבצע הערכה הורמונאלית כל עוד אני מניקה?

שרון שלום ותודה על שאלתך. הסיבה לכל השיבושים הינה ההנקה, ככל הנראה. ניתן להמשיך להיניק ללא חשש ואני מניח שבהמשך הוסת יסתדר. ברור הורמונלי רק בתום ההנקה. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי