שאלה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

09/09/2005 | 22:26 | מאת: אידית

אני אישה בת 41 עם עבר של בעיות בפריון וטפולי מבחנה רבים.סובלת כיון מווסתות כואבות מאוד אך סדירות. רופא הנשים שלי ייעץ לי להתחיל לקחת כדורים להפסקת הווסת. מבקשת לקבל קצת יותר מידע על היתרונות מול החסרונות שיש לנטילת הכדורים בגילי.

אידית שלום ותודה על שאלתך. כנראה שכוונת הרופא הינה לגלולות למניעת הריון- איני מכיר גלולות אחרות. עלייך לשאול את הרופא שהציע לך אילו גלולות בדיוק הוא הציע (יש מעט הבדלים בין הסוגים השונים) ומכאן נגזרות אף תופעות הלוואי שלהן. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי