מעבר מנובופאם לאקטיוול

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

09/09/2005 | 11:49 | מאת: נדה

לפני חמישה ימים כתבתי לך דר.על דימום וויסתי במעבר בין שני סוגי הכדורים, הדימום הוויסתי די מטריד כי הוא מלווה בכאבי מחזור - התכווצויות די חזקות , יש שעות שהדימום נעלם אך כעבור מעט זמן הוא מופיע ביתר שאת.... שאלתי האם זה תקין? כמה זמן הדימום ימשך?והתכווצויות ? סיימתי מחזור קודם לפני 11 יום, כל מחזור כזה כ - שיבעה ימים. יש לגשת לרופא או להמתין בסובלנות... אנא התיחסותך?

נדה שלום ותודה על שאלתך. התופעות יתכנו אולם מוצע לפנות לרופא המטפל להערכה. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי