תחושת גודש בחזה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

04/09/2005 | 20:35 | מאת: חגית

ד"ר זלוצובר שלום אימי בת 55 עד לאחרונה קיבלה מחזור סדיר בחודשים האחרונים המחזור מאחר במס' ימים סובלת מחולשה קשה ממצבי רוח משתנים ובעיקר מתחושת גודש בחזה (דקירות כמו שמגיע חלב בתקופת ההנקה) מכתבות שקראתי ופורומים בנושא לא ראיתי איזכור לגבי תופעה כזו האם התופעה אכן קיימת בגיל המעבר או שיש לזה הסבר אחר אציין שהיא עדיין לא ביקרה אצל רופא ולא התחילה בטיפול הורמונלי.

חגית שלום ותודה על שאלתך. תופעות הגודש בחזה אינן אופיניות לגיל מעבר וכדאי להיבדק אצל רופא. חולשות ומצבי רוח משתנים יתכנו בהחלט בסובלות מתסמיני גיל מעבר. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי