אוורל-קונטי

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

04/09/2005 | 16:34 | מאת: פנינית

שלום לך ד"ר לקחתי במשך 3 חדשים ליויאל הפסקתי לפני שבוע בגלל מצב נפשי לא טוב. אני בת 56-שנה וחצי ללא מחזור.הוצע לי לקחת אקיטבל ואני מעדיפה מדבקות. אודה לך ד"ר אם תוכל לציין בפני לאיזה תופעות לוואי אני עלולה לצפות.מאחר ואני נוסעת בעוד שבוע לחו"ל לתקופה של חודשים בערך.האם אתה ממליץ להתחיל את הטיפול למרות נסיעתי.בעיקר אני כרגע סובלת מדפיקות לב מואצות ומצב רוח ירוד. תודה מקרב לב על התיחסותך

פנינית שלום ותודה ע לשאלתך. אני מעדיף לא להתחיל טיפול בתרופות חדשות כשהמטופלת בחו"ל ולא זמינה. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי