אקטיבל-במקום לויאל

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

28/08/2005 | 16:24 | מאת: פיני

שלום לך ד"ר זלוצובר היקר תודתי לך על התיחסותך המהירה.אכן מצאתי כי מצבי הנפשי הדרדר מאז התחלתי ליטול את הליויאל ואף הרגשתי שאני בדכאון.היום בקרתי אצל רופא נשים (לא זה שהמליץ בזמנו על לויאל) והוא אכן המליץ להפסיק מיד עם לויאל ולהתחיל ליטול אקטיבל למשך 3 חדשים ולראות כיצד תרופה זו תשפיע עלי. מה דעתך ד"ר על השינוי ,חשובה לי מאד דעתך תודתי לך נתונה מקרב לב

פיני שלום ותודה על שאלתך. אינ ייכול לענות ללא בדיקה מסודרת שלך אולם עקרונית האופציה שהוצעה לך הגיונית מאד. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי