ליויאל-דחוף

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

28/08/2005 | 06:14 | מאת: פיני

שלום לך ד"ר בת 56 נוטלת ליויאל מזה 3 חדשים ,עקב מצב רוח ירוד עד כדי הרגשת דיכאון,פנתי לפורום פסיכיטריה תשובת הרופא היתה כי ליויאל עלול להשפיע על מצב הרוח ולהביא למצב של דיכאון. אודה מקרב לב על התיחסותך המהירה.

פיני שלום ותודה על שאלתך. איני מבין כ"כ את שאלתך. הפסיכיאטר ענה לך וכדאי לפנות לרופא הנשים המטפל לשקול שינוי התרופה אם יש קשר ברור בעיתוי בין תסמיני הדיכאון לתחילת התרופה. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי