חוסר ברזל קשה ביותר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

29/07/2005 | 15:56 | מאת: mmy

בס"ד אני בת 48 ולוקחת 2 סוגים של ברזל הרמה הכי גבוהה של ברזל שהיה לי הוא 12 (פעם הגעתי לרמה 6 והתעלפתי) ---- מה לעשות בשביל שהגוף "יספוג" את הברזל? בתודה מראש

ממי שלום ותודה על שאלתך. אני מניח שאת כל התשובות המקובלות של לא לקחת את הברזל עם תרופות אחרות, לא עם סיבים ולא עם תה וקפה את כבר מכירה. גם ההמלצה למתן משולב עם ויטמין C מוכר ולכן הייתי מציע שתפני להמטולוג. ישנה אפשרות לבדיקות ספיגה שונות ואף מתן ברזל תוך ורידי. רפואה שלמה דר זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי