הפקסת ווסט

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

29/07/2005 | 13:02 | מאת: לוסי-אור

אני בת 53 ומאז חודש מארס אין לי ווסטץ אני לא סובלת מאף תסמינים: לא גלי חום, לא זעות, לא חוסר שינה, לא הצבנות. כלום, תודה לאל. החיים יפים. התקן התוך רחמי עדיין מונח במקום. האם יש צורך להסירו או לקבל טיפול על מנת להסדיר מחזור תקין או לא להתערב ולתת לטבע לעשות את שלו. אני בעד! הצעתך בבקשה.

לוסי-אור שלום ותודה על שאלתך. לא הייתי מוציא בשלב זה את ההתקן. עלייך להיות במעקב הרופא המטפל. הוסת עלול עוד לשוב, לפני שיעלם סופית. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי