תוצאות בדיקת cortisol

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

28/07/2005 | 20:49 | מאת: ריקי

שלום, אני סובלת מתת פעילות של בלוטת התריס ומטופלת באלטרוקסין. לאחרונה בגלל בעיות השמנה רופא אנדוקרינולוג הפנה אותי לבדיקת cortisol התוצאה היא 21 כאשר הטווח הוא בין 118 ל- 618 הבדיקה נעשתה מוקדם בבוקר לאחר לקיחת כדורים מיוחדים על פי הוראת הרופא. שלתי היא, מה אומרת תוצאה זו והאם יש מקום לטיפול ואיזה טיפול. (הרופא המטפל יצא לחופשה בת חודש ואני במתח) תודה, ריקי.

ריקי שלום ותודה על שאלתך. התשובה ככל הנראה תקינה. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי