מה כדאי לקחת

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

17/07/2005 | 00:39 | מאת: אלה

אחרי שלוש שנים ללא מחזור וללא הורמונים (מדי פעם ניסיונות בשימוש של תוספים כמו קוהוש ואלטרנה) החלטתי שאיני יכולה יותר. וקבעתי תור להשבוע לרופא נשים. אני מבינה שהאלטרנטיבה הראשונה של הרופאים היום זה הליויאל. קראתי שהליויאל עלול לגרום להשמנה. (דבר שמאד מטריד אותי מכיוון שעשיתי מאמצים גדולים בשנים האחרונות להוריד במשקל והצלחתי יפה) ד"ר אשמח לשמוע את דעתך. ואשמח לשמוע דעות של נשים בעלות ניסיון שלקחו/לוקחות ליויאל. האם אתה ממליץ על משהו אחר (ברור לי שהרופא יחליט אבל אני רוצה להגיע מוכנה במידע-ולא להתחיל לברר פרטים רק כשהתרופה תהייה בידי). תודה ושבוע טוב.

אלה שלום ותודה על שאלתך. איני בטוח שהאופציה הראשונה היום של רופאים הינה ליויאל. יש ל"תפור" לך את הטיפול ע"ס מכלול תלונותייך ורק הרופא שישב עימך פרטנית יוכל לעשות זאת. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי