בעיות שינה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

16/07/2005 | 09:03 | מאת: צפי

אני בת 54.טרם נפסק המחזור.מזה 15 שנה סובלת מבעיות שינה.קשיים בהרדמותות והתעוררויות תכופות.נוטלת כמעט מדי ערב חצי כדור היפנודורם במשך 15 השנים האחרונות אך זה עוזר רק בהרדמות מהירה וממשיכה להתעורר כמעט כל שעה.לא נוטלת שום כדורים אחרים.מבקשת ייעוץ ועזרה.תודה.

צפי שלום ותודה על שאלתך. איני חושב שהסיבה הינה הורמונלית, לאור השנים הרבות והעובדה שיש לך עדיין וסת. הייתי פונה ליעוץ במרפאת שינה. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי