יסמין לטיפול בדיסמנוריאה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

11/07/2005 | 15:51 | מאת: דנה קרת

שלום לראש הפורום בתי בת 17 החלה בנטילת גלולות יסמין בהוראת גניקולוגית. הסיבה, כאבי מחזור מאד חזקים. בינתיים, משך הדימום הראשון שהיה עם תחילת הגלולות היה ארוך מאד..כ-17 ימים. עם סיום החפיסה הראשונה, תוך יומיים החל דימום מלווה בכאבי בטן חזקים בדיוק כמו לפני נטילת הגלולות. שאלתי, מתי יחלו הגלולות להשפיע על כאבי המחזור? אולי הגלולות אינן מתאימות? אנא תשובתך, בברכה דנה

דנה שלום ותודה על שאלתך. הייתי ממתין עוד מחזור ואפילו שניים לפני הכרזה על כישלון טיפולי. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי