EVISTA

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

08/07/2005 | 22:01 | מאת: אוויסטה

בת 61. מרגישה טוב. ללא עבר של שברים. גמישה כנערת גומי. בשל איבחון של אוסטיאופורוזיס משמעותי , נרשם לי EVISTA . ואני מבקשת לדעת על התרופה מעבר למה שמופיע בעלון המצורף. על כמה נשים נבדקה? לאורך כמה זמן? מה אחוז התוצאות החיוביות? מה אחוז תופעות הלואי ? מי ערך אתהמחקר? אשוב לפורום זה לקבל תגובה. תודה.

אוויסטה שלום ותודה על שאלתך. התרופה נבדקה במחקרים על אלפי מטופלות בגיל מעבר למשך שמונה שנים לפחות. אחוז כלל תופעות הלואי הינו נמוך, בסדר גודל של אחוזים בודדים והמחקרים נערכו ע"י חברת התרופות המייצרת ו/או רופאים בלתי תלויים. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי