יובש בנרתיק

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

08/07/2005 | 14:41 | מאת: צילי

אני בת 59 לא לוקחת הורמונים .משתמשת בגלולות אלטרנה .אני סובלת מיובש בנרתיק עד כאב .כואב כואב .הרופאה המליצה לי להשתמש בואגיפם גלולות לנרתיק .זה אסטרוגן .האם זה לא מסוכן ? האם זה לא יכול ליגרום לסרטן הרחם ? בבקשה לעזור לי בבעית היובש .

צילי שלום ותודה על שאלתך. הרופאה שלך הציע לך פתרון מצוין עם סיכון מינימלי. ניתן לנסות גם תכשירים לא הורמונליים לנרתיק אותם ניתן להשיג בבתי מרקחת ללא מרשם רופא אולם יעילותם מופחתת מאד. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי