הפרעות שינה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

06/07/2005 | 06:07 | מאת: גלי

אני בת 48, לוקחת הורמונים מזה שנתיים (קודם טריסיקוונס ואח"כ קליאוג'סט) לטיפול בתופעות של הפרעות שינה וגלי חום. לפני כשלושה שבועות התחלתי לסבול שוב מהפרעות שינה: איני מצליחה להרדם בלילות או שאני נרדמת ומתעוררת לאחר 4-5 שעות שינה בלבד. הפעם איני סובלת מגלי חום. האם מומלץ לחזור על בדיקת הפרופיל ההורמונלי כדי לוודא שרמת ההורמונים תקינה? בתודה מראש, גלי

גלי שלום ותודה על שאלתך. אין צורך בפרופיל הורמונלי אולם עלייך לשקול עם רופא הנשים המטפל את סוג הטיפול ההורמונלי החילופי. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי