מחזור חודשי

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

05/07/2005 | 08:55 | מאת: קורנית

שלום רב אני מבקשת לדעת את האורך המקסימלי של המחזור החודשי עד כה המחזור ארך לפי 28 יום ,כיום אני בתקופה לחוצה ועצבנית (ירדתי במשקל ושריתי מעט בדיכאון) ועדיין לא קבלתי את הדימום . ברצוני לדעת מהו מספר הימים הארוך שלקראתו עלי להמתין תודה

קורנית שלום ותודה על שאלתך. אין לכך כללים וזה אינדיבידואלי לחלוטין. עלייך להיות בקשר עם הרופא המטפל. רפואה שלמה דר' זלוצובר

19/07/2005 | 08:07 | מאת: סיגל

ביתי בת ה-12 קיבלה אתמול את המחזור שלה אך לצערי היא אינה מוכנה שאדריך אותה מה לעשות ומה המשמעות של הדבר למרות כל ניסיונותיי בעבר וגם אתמול דבר לא עזר ואכן היא לא מוכנה לקבל את הרעיון שהיא קיבלה את המחזור ומתכחשת לדבר . מה אני עושה חייבת יעוץ.

19/07/2005 | 08:43 | מאת: חגית

ברצוני לדעת כאשר הנערה המתבגרת מקבלת את המחזור היא נעצרת בגובה או לחילופין התאוצה היא לאחר קבלת המחזור . לחדוגמא : הבנים נותנים את תאוצת הצמיחה שלהם לאחר בר המצווה הם כך גם אצל הבנות נותנות את הקפיצה בגובה לאחר קבלת המחזור או נעצרות חייבת לקבל תשובה אמא מודאגת.

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי