מדבקות הורמונים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

14/06/2005 | 11:38 | מאת: דלית

אני בת 56 והמחזור הפסיק לפני 3 שנים עד לפני חצי שנה לקחתי אקטיוויל ולפני חצי שנה בקשתי מדבקות וקבלתיאסטראדרם-3 שבועות +שבוע בלי. עכשו הוסיף לי רופא המשפחה גם ARAGEST 2.5MG האם יש מדבקות מתאימות יותר לגילי שמכילות את כל ההורמונים הדרושים? האם הגיוני להשתמש במידבקה 3 שבועות ושבוע לא? נראה לי שזה מתאים יותר לתקופת וסת.

דלית שלום ותודה על שאלתך. איני משוכנע שהצירוף ההורמונלי אותו את מקבלת הוא המיטבי עבורך ומומלץ לך לפנות לרופא הנשים שלך ליעוץ. היום מקובל יותר להשתמש בטיפול הורמונלי חילופי באופן רציף (כולל במדבקות). תוכלי לקבל גם על על כך פרטים מרופא הנשים שלך. רפואה שלמה דר' זלוצובר

19/08/2006 | 14:45 | מאת: אור עוזר

אני בת 11 ואני חולה במחלת הסקלרודרמה אני רוצה שלמי שיש את המחלה שיתקשר עלי ויסביר לי מה הוא מקבל לטיפול אני מפחדת שזה ממש מסוכן אני רוצה לשאול מתי היא תעבור ? כמה שנים אני היהי היתה ? ומי מומחה למחלה ?

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי